Fotoalbum

Det var herlig å kjøpe julekjole i år.Denne strikkekjolen fra Marie Philippe i medium satt som et skudd.Har prøvd den med sorte strømpebukser,sort bredt belte og sorte høyhælte sko til. Kjolen er i en myk blanding av ull,angora og litt acryl,deilig å ha på.Jeg har ikke hatt rød kjole siden jeg var russ.....hehe

Julekake med rosiner og litt smør (første på flere måneder) og ost! Mmmmm...herlig!

Champagneskål med søsteren min!

Rakfisk med tilbehør!

Is,bjørnebær og krumkake! Cognacen i glasset her ga jeg bort...hehe

Scampi til lunsj i dag!

Juletallerken med kokt skinke,poteter,rosenkål,surkål og sjysaus.

Jeg har begynt å bevege meg litt igjen.Det går bedre med meg nå.

Mango er godt!

Bollinger er fint juledrikke....spesielt ute mens jeg henger opp lys i lysthuset....hehe

Nissegrøten i år fikk jeg hos Henning med familie!

Hos Bente og Ørjan ble det servert pinnekjøtt på julaften!

Dette ser jo beskjedent ut,men må innrømme at det er porsjon nr. to!

Juleis med nydelige kaker og kaffe.

Frokost hos Henning og Vibeke 1.juledag

Ribbemiddag hos Ingrid 1.juledag

Tenkte i frimerker og kjøpte plutselig en Troika da jeg fylte bensin en dag. Den smakte ikke som før og det var en gledelig overraskelse.

Roede eller ikke Roede,en kan ikke la være å smake på kaken fra barnebarna når en fyller 69 år!

Jeg elsker frukt! Juleperioden har gått helt greit uten at kiloene har gått på igjen.Det føles kjempebra.Den 11.januar begynner jeg på årets første Roede-kurs og en ny treningsperiode.Det er iallfall planen.Har ikke følt meg helt frisk etter nyttår og tenker nå på å ta en influensavaksine før det er for sent.

Her kreves en liten ovn under bordet,skinn og noe varmt og godt i glasset!

For de som våger og trenger det!

Fra og med i dag onsdag 15.desember 2010, og til og med mandag10.januar 2011,skal jeg leve etter Roedemetoden selv om det er juletid med maaange fristelser
Det betyr ikke at jeg skal avstå fra juletradisjoner og julemat og juledrikke! Men det betyr bare at jeg ikke bevisstløst skal skeie ut hver eneste dag.

Jeg har tenkt å sette opp en liste over alt det som jeg vil smake på mens julen varer,men også en liste over alt det som jeg vet at jeg svært godt kan unnvære.

Det er det Roedemetoden handler om,å bli bevisst på hva en putter i munnen og hva en faktisk kan velge bort uten å savne det....selv om det er jul🙂

Jeg er brennsikker på at jeg ikke kommer til å greie å være 'superflink'.Men jeg er så lykkelig for alt det fettet som er borte at neimen om det skal på igjen fordi om det er jul!

Nyeste kommentarer