Smått og stort i 2009
September
Findus åpner porten til September
September er den første høstmåneden. Jeg følte at den kom litt for fort i år,men tar imot alle de vakre høstfargene med stor glede!
September vil stå i repareringens tegn!
To proffe snekkere,Per Ivar Ormestad og Rolf Vermelid, skal reparere den rød sidebygningen min denne måneden.Den ene veggen i soverommet mitt er ødelagt av vann som har trengt seg inn utenfra og taket på bygningen har vært utett i mange år.Jeg angrer nå på at jeg ikke har lånt penger og gjort det før,for jeg vet at min helsetilstand er blitt påvirket av et "sykt hus".
Disse to fant mye som var riktig ille i dag.
Vann utenfra fra i flere år gjort stor skade på nederste del av veggen og har også trengt seg innunder gulvet i soverommet. Alt må skiftes. Er det rart jeg har følt meg syk?
Jeg er kjempeglad!
Reparasjonen av vegg,gulv og tak kommer til å koste meg mange kroner,men det er viktig å investere i helsa mi! Derfor tar jeg meg et bad og utbringer en skål for at jeg ENDELIG bestemte meg.
Sensommerfestival i Våle
Sensommerfestivalen på Våle Prestegård samler hver høst mange mennesker i distriktet til hyggelig samvær.Festivalen går over tre spennende dager med profilering av lauvtre,historisk gårdsdrift,utstillinger,aktiviteter for barn,marked,PUB og allsang,dans,kulturinnslag,salg av mat og drikke mm.
Sofie fikk mye oppmerksomhet med sin flotte festivalhatt.

Jeg elsker trefat!
I år kjøpte jeg et kjempefint fat i ask,laget av bygdas eminente tredreier Vidar Flåteteigen.
September og epler henger i hop!
På dette bildet er det Jesper og Sofie som tar ned epler til farmor som skal bake eplekake.
Min mors gamle oppskrift på eplekake er knallgod!

Jeg går høsten optimistisk i møte!
En rekke utfordringer ligger foran meg,ikke minst økonomiske😮Men fordi jeg nå vet mye mer enn i forrige uke om hva som konkret kan gjøres med de ulike problemene jeg har hatt med det ene huset,er jeg lettet og glad. Jeg merker at arbeidslysten er i ferd med å komme tilbake!🙂
Sofie har vært på sopptur.
Her viser Sofie stolt fram all piggsoppen hun plukket i dag!🙂
Trening må til uansett alder!
Jeg liker spinning.Trener på Spenst mandag og fredag.I tillegg svømmer jeg en time hver tirsdag morgen og danser swing hver onsdag kveld.I sommer har jeg hatt en litt for lang pause kjenner jeg,men formen er oppadgående🤩
Nå er veggen tett!
😀  Nå gjenstår det bare å male og det skal jeg gjøre selv! Utrolig deilig å vite at det ikke lenger kommer vann inn på soverommet mitt!
Høstfarver er vakre!

Min store Rosehagtorns tid er forbi

En del av treet hadde begynt å tørke og jeg valgte å felle det nå i høst.


I rosehagen er det fortsatt mye vakkert.
Peace er en av mine favorittroser.Hardfør og flott!

Nyeste kommentarer