Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.
Skrevet av vidar, 5. des, 2009
Veldig bra Julesider ! De er nok med på å føre tradisoner videre etterhvert...
E-post:
Skrevet av Reidunn, 3. des, 2009
Takk for det Ingrid! Hyggelig med positive tilbakemeldinger fra familien også!Morsomt med juletradisjonsside,jeg kommer på så mye fra min egen barndom.Det liker jeg.Jeg ønsker deg og dine en fin førjulstid med mye kos.Juleklem fra mamma
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Ingrid, 2. des, 2009
Hei mor!
Var inne og så på "Jul på bruket"..! Kjempefin! Morsom lesning. Du har fått til noe skikkelig bra her!
Hilsen dattera. :)
E-post:
Skrevet av Marianne, 27. nov, 2009
Hei.
Har vært innom å kikket på sidene dine. Mye gøy å se på, og lese!
Takk for titten, og velkommen til min side også.

Hilsen Marianne
Hjemmeside:
Skrevet av Torhild , 11. okt, 2009
Hei Reidunn!
Du har virkelig ei feelgood-hjemmeside til inspirasjon for mange. Har endelig fått speilreflekskamera, jeg også. Ble litt lei av det vanlige kampaktkameraet. Igår lørdag 10.10. tok jeg bilder i hagen med nytt kamera. Roseknoppen kan du se her. Har nylig vært på jentetur til Hurumlandet, til Henrik Sørensens kunstgalleri i Holmsbu og til restaurant Villa Malla på Filtvedt. Klem fra Torhild.
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av kathrine Kleveland, 19. sep, 2009
Kjære Reidun!
Ikke bare er du svært aktiv på Facebook med masse flotte bilder mm. Hjemmesiden din er jo også så delikat, oppdatert og spennende.
Lykke til videre, dette koser du deg tydeligvis med. Stedet du bor er bare så velstelt og nydelig!
Hilsen Kathrine
E-post:
Skrevet av Anne Lise, 10. sep, 2009
Kjære Reidunn!
Takk for titten i din spennende hjemmeside.Artig emd dine egne Se og Hør sider. Så mange fine fotografier av din familie og vår flotte natur og årstidene i den. Jeg merker at du er veldig tilstede i alt på hjemmesiden din. Så viktig å ta vare på hver dag. Morgendagens livslandskap vet vi lite om. Ønsker deg alt godt i livet ditt videre. jeg kommer nok tilbake til din fine side og leser mer. Du må bare se på min hjemmeside også om du ønsker det.
Varm hllsen fra Anne Lise
E-post:
Skrevet av Torhild , 22. aug, 2009
Hei Reidunn!
Har du vært på bluesfestivalen? Det ble en flott festival, spesielt lørdag med nydelig vær. Jeg jobbet frivillig for festivalen lørdag og søndag. Dattera vår, Kristine, var hjemme under festivalen og jeg var på bluessamling på Hydros Admini for siste gang før jeg gikk over til Zalaris HR Services fra 1.8.09. Vi hadde en artig episode. Fredag skulle vi bare slappe av, Tor Ivar og jeg. Vi gikk på Carbiden og traff kjente der. Vi hadde tatt et glass øl hver og da ringte mobilen. Beskjeden var at vi kunne komme får å hente kassene med bringebær med en gang, ellers ville noen andre få dem. Dette var andre gang vi ble oppringt, første gang var vi på vei til Jahn Teigen showet i Tønsberg. Tor Ivar svarte straks at vi ville komme for å hente bærene. Jeg ble ganske forundret. Hva gjør vi nå? Ingen kunne kjøre bil. Taxi ble eneste løsning. Bærene ble hentet og brakt til svigermor som bodde nærmest. Taxituren kostet kr. 250, så bærene ble ganske kostbare dette året. Dagen etter jobbet jeg hele dagen som festivalarbeider og Tor Ivar ordnet med bringebærsyltingen.

Ha det godt!

Jeg følger med på ditt "Se og hør".

Beste hilsen
Torhild
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Janne, 9. aug, 2009
Hei Reidun!
Nå har jeg kost meg lenge her....Dine roser er nydelige og Se og hør var morsom.. Hele hjemmesiden din var helt super.:-)
Ønsker deg en fin dag og kommende uke
Klem fra Janne
Skrevet av Melody, 1. aug, 2009
Hallo Halloen. For ei flott hjemmeside da !!! Fantastisk og når eg nå var ferdig med å se alt det fine så puslet og lekte eg meg her :-)) Masse vestlandshilsen fra Melody
E-post:
Skrevet av Hilda-Karin Aass, 31. jul, 2009
Hei!
For en flott og innholdsrik hjemmeside du har. Jeg har vært og sett meg om og hatt en fin stund. Nydelige fotografier du har tatt av roser.
Beste hilsen Hilda-KarinE-post:
Skrevet av J Holm, 30. jul, 2009
VIKTIGE MILJØTIPS!
Vi har kommet til et punkt der vi alle må tenke og handle miljø enten vi liker det eller ikke! På www.1000ting.net er kanskje de beste miljøtipsene som er å oppdrive! Bry deg du også! Vi har egentlig ikke noe valg! Gå inn på 1000ting.net og klikk deg inn på VIKTIGE MILJØTIPS!
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Svend Schmidt, 27. jul, 2009
Hej..
Jeg var lige inde og kigge på din siden.
Så ligger lige en hilsen!

Svend Schmidt
Davao City Filippinerne
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Nina, 27. jul, 2009
Heisan!
Så fine sider du har! Veldig artig med sånne Se og hør sider da:-) Fortsatt god sommer!
Lys og kjærlighet fra Nina
Skrevet av Wenche Emely Nessler, 21. jul, 2009
Kjære Reidunn, vi deler store gleder i den synlige verden! Blant alle de flotte bildeseriene synes jeg rosesiden din er helt fantastisk! Veldig inspirerende å ha blitt kjent med deg! Emely
E-post: