Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.
Skrevet av Holger, 27. nov, 2010
Hei,
jeg ønsker deg en fin første advent, en riktig god jul og mye moro i dagene før jul.

Beste hilsen Holger fra Wismar
Hjemmeside:
Skrevet av Gunnar Kleiva, 6. okt, 2010
Hei
En meget fin hjemmeside,her ligger mye arbeid bak
du er virkelig kreativ.
E-post:
Skrevet av oddveig, 20. sep, 2010
Hei Reidunn.
Jeg vil bare ønske deg lykke til med målet du har satt deg.
Oddveig
E-post:
Skrevet av marit oddny, 19. sep, 2010
Hei Reidunn! Fant siden din da æ klikka rundt. Synes høsten e en fin årstid.Selv starta æ på ketolysekur,lavkarbo, denne uka.Skal ned 20kg.Som du nevner, viljestyrke må til.Var litt "kjedelig" i går da lørdagsgodisen glimret me sitt fravær, men sånn e livet på slanker`n. Hilsen Marit.
E-post:
Skrevet av Solveig., 17. aug, 2010
Hei Reidunn.
Kjempefin side du har, nå har jeg kost meg lenge her på sida di.Nå er sommmeren på hell og vi kan kose oss mere inn med levende lys, god bok ,strikketøy, kortlaging og kaffekoppen som alltid er med meg også rundt forbi om dagen ute og inne.Ha ei fin tid framover.
Hilsen Solveig.
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Åse Ribe, 21. jul, 2010
Hei,jeg har gått igjennom din flotte hjemmeside. Den er bare skjønn.Jeg har lenge tenkt å få meg en egen hjemmeside,men kommer ikke igang. Det er vel mest for jeg er litt usikker og litt redd kanskje.
Takk for titten.
E-post:
Skrevet av Marianne, 18. jul, 2010
Hei.

Har vært inne og kikket rundt, og jeg syns det var kjempe artig med sidene med din egen Se og Hør ;o) Morsomt konsept!!!
Takk for titten. Kom gjerne innom siden min for en kikk også, og er du på Facebook har jeg akkurat laget en side der med Marianne Vik Design.

God sommer, hilsen Marianne.
Hjemmeside:
Skrevet av Christer, 20. mar, 2010
Hej Reidunn.
Hamnade på din trevliga hemsida när jag surfade runt lite.Och vilka härliga bilder du visar här,dina höstbilder var fantastiskt vackra.

Ha det så bra.
Hälsningar Christer.
E-post:
Skrevet av Aud, 13. mar, 2010
Hei.
Jeg kom inn på siden din ved en tilfeldighet,men da jeg først var her,ble jeg sittende og se og lese!Det er en veldig koslig hjemmeside du har her,med mange fine bilder av blomster og annet.Mange fine bilder i årskavalkaden din.Jeg kommer helt sikkert igjen for å se mere her.
Ha en fin vår!
E-post:
Skrevet av ivar langeland, 14. feb, 2010
Hei, jeg googlet nabo Brit og fant hjemmesiden din!
den er kjempeflott! mvh småbrukeren på Sør-Tajet.
E-post:
Skrevet av Petter , 12. feb, 2010
Fantastisk hjemmeside! :)
E-post:
Skrevet av Kjell, 10. feb, 2010
Hei! Har tittet på sidene dine,her må det ligge mye jobb,Flotte! Men hvor er Se og Hør nr.12? Ha en fin dag 14.februar.
E-post:
Skrevet av Angela, 8. feb, 2010
hey
can we exchange link ??????
or banner

Hjemmeside:
Skrevet av elisabet, 3. jan, 2010
hei på deg. Prøvde flere ganger å sende deg melding på din bursdag, men vet ikke om det lykkes. mange sms stod bare å spolte. grattis med dagen, og mye flott og koselig å se på hjemmesiden din. ET riktig godt nytt år.
E-post:
Skrevet av Reidunn, 6. des, 2009
Takk Vidar. Koselig at du ser innom min hjemmeside. Du har vel mange av de samme juletradisjonene som jeg beskriver på julesiden min? Vi vokste jo opp sammen i Fon og senere på Joa.Rart å tenke på at det er så mange år siden.Alt fra den tiden føles ganske levende likevel merker jeg.Nå når jeg har sittet her og tenkt på hva jeg skal ta med av tradisjoner så har de bare veltet fram:-))
E-post:
Hjemmeside: